de 5 bedste steder at køre mountainbike i København

De 5 bedste mountainbike-steder i København

København er et perfekt sted for mountainbikers at udforske. Det har en bred vifte af forskellige terræner, der spænder fra lette trails til mere tekniske baner. Her er fem af de bedste steder at køre på mountainbike i København:

1. Valbyparken
Dette store parkområde har en fantastisk rute med skovstier og små veje, der forbinder flere delområder. Det er et godt sted for begyndere og øvede mountainbikers, da det har nogle lette områder samt nogle mere udfordrende bakker og singletrack-strækninger. Derudover er det et meget flot område at se på med mange sjove ting at opdage undervejs.

2. Amager Fælled
Amager Fælled er et populært sted blandt Københavns mountainbikers på grund af dens flade terræn og lange, ensartede grusstier. Området byder på en lang rute med mange sving og bump samt mulighed for forskellige tricks og stunts – ideelt til dem der elsker lidt action.

3. Sortedams Sø
Sortedams Sø er et andet godt sted at komme ud for en tur med sin mountainbike, da denne lille sø ligger midt i byen, men alligevel fyldes med rolige skovstier, der fører dig igennem smukke træer og åbne marker. Det giver dig mulighed for at komme helt væk fra byens travlhed mens du nyder naturen – perfekt til dem der leder efter lidt tid alene.

4. Naturpark Amager
Naturpark Amager er endnu et populært spot blandt mountainbikers i København pga dets mange forskellige typer terræner som sandede skovstier, grusveje og selvfølgelig nogle tekniske single tracks. Området byder desuden på masser af naturskønt landskab som gamle træer, moser og store åbne markarealer – perfekt til dem der gerne vil have lidt variation under deres ture

5. Rude Skov
Rude Skov ligger i det vestlige København og består af over 3200 hektar skov med masser af trails for alle sværhedsgrader – ideelt hvis du leder efter lidt udfordring. Derudover kan du finde rigelig plads til picnic-pauser undervejs sammen med familie eller venner – perfekt til en dag fuld af eventyr.

Hvis du planlægger at et eller flere af besøge ovennævnte steder til mountainbike i København, så husk at sikre dig at stederne stadigvæk er tigængelige inden du tager afsted. Rigtig god fornøjelse.